Sunday, 24 March 2013

hari malang :)

hai uols ~
hari nih hari yang sangat malang bagi saya , OMG, OMG ! memang tak dapat dibayangkan dan sangat memalukan . cuba nak cover pun nda dapat .

actually , saya ngan roommate pegi kedai luar or nama glamournya 'KL' sangatlah panas yang membahang-bahang . kulit pun merah jadinya tambah lagi berpeluh-2 .
jeng2 , pegi sana untk beli mineral water . hah , 3 botol besar trus saya beli . bukan apa , air kan penting .
i cant live without water :) hehehe .

hmm , so .. dalam perjalanan pulang tuh .. hah , alangkah malangnya bila tiba-2 selipar saya putus . dan... saya sangat malu ! masa tuh dekat gate udah .masih jauh lagi blok bario . OMG , ingin saja saya berteriak di sana. Nasib time tuh takda orang , so , senang cket nak cover . aduhhhhhhh ! memang hari yang malang sangat lah .. blok pun jauh . ditambah lagi bilik tingkat 4 , lagi lah menyedihkan .
well , kalau orang lalu dekat kami punyalah saya jalan perlahan-2 . malu lah sangat ~

tapi , akhirnya sampai jua di bilik , punya lah sengsara . takpa , semua itu dugaan kecil ja .
hehehe , yang penting orang ndak nampak selipar saya terputus . hahaha .

dan , saya tak mahu g beli selipar cam tuh . itu lah terakhir kalinya . hahaha :)
tapi , bila teringat balik kejadian tadi . sangat melucukan . hee , so ,, bwat mereka yang pernah mengalami hal yang sama dengan saya .. KITA SERUPA :) haha , siapa lah yang tak pernah putus selipar kan .
cuma berbeza tempat ja lah kan ?

okay lah , saya terasa sangat penat hari nih , bangun ja pagi terus kemaskan almari yang sangat bertaburan benda sana sini , susun buku , dan tukar cadar . saya ngan roommate bersihkan bilik , dan sekarang nampak lebih kemas dari sebelumnya .. macam mengantuk lah sangat saat ini , esok mana boleh relax-2 udah . kuliah udah bermula kembali . dan pasti akan dicuci lah telinga berkenaan dengan exam hari tuh .
hopefully , markah saya nda teruk sangat .

okay lah , thats all , jumpa anda di entri yang seterusnya ..



















Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. Mari join sini. ^^ Best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!!

    ReplyDelete
  2. Join sini, http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/fabuloous-giveaway.html AWESOME!

    ReplyDelete