Posts

Showing posts from June, 2013

Finally , genap 100 Follower :)

Image
assalamualaikum everyone ?
herm , happy , happy , and happy hari nih .. why ?
ahahaha , follower dah 100 .. well , not easy okay to get follower .. so , tak salahkan saya happy ?
yang rasa meluat tuh , ahaha , diam-2 ja lah yaa ..

so , who is the person yang menjadi follower ke 100 saya ? oraits , orang yang paling bertuah itu ialah ..
jeng3 , haha .. macam nak bagi anugerah pula kan .

korang-2 semua boleh follow blog dya di Pondok Felt & Bakery .. support lah blog dia okay ?
confirm dya follow korang balik .. hehehe ..

lama sangat menanti follower bertambah akhirnya , dapat jua genap 100 .. ahaaha ..
i know lah follower korang dah 400 n above , takpa , still have a time untuk tambah-2 follower ,
cuma , bila balik Kuching nanti .. herm , mesti busy sangat and takda masa maw update blog ..apa lagi nak blogwalking .. its okay , my blog tetap di hati :)

o











just sharing ♥

Image
insan seperti aku .
tak perlulah aku mencari seseorang yang sempurna untukku , cukuplah jika dia mengerti aku ,  mampu membimbingku ,  mampu menyayangi aku dengan setulus hati ..

dan , saat ini aku betul-2 yakin dengan apa yang aku rasakan ,  tidak seperti sebelumnya .. apakah maksud semua ini ? adakah dia adalah insan yang aku cari selama ini ..

sesungguhnya , aku tidak mahu kecewa lagi . ia sangat menyakitkan ,  dan sukar untuk melupakan seseorang yang amat kita sayangi .. cukuplah beberapa kali aku dikecewakan . sudah cukup untuk mengajar aku lebih berhati-2 apabila mencintai

dia ,  sentiasa aku harapkan kesetiaan daripada dia .. kejujuran yang penting dalam perhubungan , semuanya aku inginkan .. aku tidak mahu kecewa lagi .. semoga kali ini ia berkekalan .. kerana , aku tahu perasaannya terhadapku .. dan aku , tidak akan pernah berubah hati .. sentiasa menyayangi dia . menerima dia seadanya , seperti dia menerima segala kekuranganku ..