Wednesday, 19 June 2013

♥enjoy , pointer ♥

haloo people ..

hari nih sangat penat gila-gila .. apa tidak , berjalan seharian sampai kaki pun maw patah udah .
ahaha , btw .. takpa lah , just maw jumpa kawan yang lama udah tidak dijumpai kan . hehe .
masa pagi-2 tuh , seawal jam 8.30 gitu udah keluar bap maw p hospital ..
kasi kawan dayang ambil keputusan darah dia ..
Then , pas tuh ..pegi pekan jumpa kawan-2 yang lain .. hmm , paling awal turun hari nih ..
memang betul-2 takda tujuan tyme tuh ..

dalam jam 1 lebih gitu, baru lah semua  orang cukup ..
ahahaha , kami semua 7 orang .. saya , dayang , ros , shah , rexy dan alistair and movin .. memang geng dari form5 lagi ..
jalan-2 , pegi makan d kepsi , bergambar-2 lagi , p kbox .. then balik ..
tapi , kaki .. punya lah sakit udah .. macam tak sanggup maw berjalan lagi .. dah lah kasut .. aduhai , tingginya saya pakai , apa tidak ! berabis sakit kaki .. pas nih puasa dulu pakai kasut tinggi-2 .. hehe .

eherm , bila balik pun petang udah .. hehe , memang lah paling lama berjalan ,
but , best bcoz dapat jumpa kawan2 lama .. semuanya banyak perubahan .. makin cantik , makin ensem lagi.
maklum lah semua pun makin matang kan .. maybe pas nih .. jarang udah jumpa bap semua pun masing-2 sambung belajar udah . so , gud luck to them ..

dan , bila pulang-2 ja , terus on9 fb ..hmm , kena post pula pasal pointer semester 1 nih ..
actually , dari awal gi udah taw pointer tapi , mesti tengok bukti luk kan .. baru lah percaya ..
dan bila dah nampak .. alhamdulillah, i got 3.67 .. maybe , tak lah tinggi sangat tapi saya sangat bersyukur ..
maybe , usaha saya selama nih belum cukup .. so , untuk semester 2 .. i will do my best .
memang subjek tambah susah , tapi .. kalau belajar insyaAllah , akan jadi mudah :)

so , kesimpulannya , saya sangat happy hari nih .. biar pun penat :) .. hehehe ..
besa lah tuh .. oraitz , pic pun malas maw upload .. line ciput sangat .
so , setakat di sini ja lah yaa .. bye ..bye ..







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment