Friday, 9 August 2013

cuti nak habis dahhhhhhhh :(





assalamualaikum :)
jeng3 , sekarang dah raya kedua .. tak sangka ya , cepat betul masa berlalu .. hmm , esok .. saya balik kuching dah .. omg .. omg .. rasa macam tak maw balik ja rasa .. rasa macam nak extend cuti ..
ish3 , tak boleh macam nih .. bersyukurlah dapat cuti 1 minggu .. orang lain belum tentu dapat cuti kan ?
ya ! mesti bersyukur .. hehehe ..

tapi , napa rasa raya tahun nih agak boring cket compare dengan raya tahun-2 lalu .. napa agaknya ar ?
entah lah .. maybe , makin tua umur nih makin kurang rasa meriah kali .. ahaha , tak lah .. bukan gitu , maybe , tak dapat jumpa kawan-2 yang lain kottt ...  ataupun , maybe cuti raya kejap ja .. bayangkan lah .. raya ke-3 balik Kuching udah .. 

okay , lah .. btw .. saya nak ucapkan Selamat hari raya buat korang2 yang baca entri nih .. belum terlambat kan ? hehe .. sory kalau selama nih ada salah dan silap .. maybe , tertulis ayat kasar kah dalam semua entri saya .. or , termaki hamun kah (rasanya tak pernah) , or apa-2 ja lah .. semoga raya tahun nih lebih bermakna dari sebelumnya .. 

esok , flight jam 3.30 pm .. so, terpaksa awal cket dari keningau to kk .. erm , rasa berat hati pula maw balik sarawak , tapi .. bila ingat tujuan nak belajar .. rasa semangat membara-2 .. lepas nih , saya maw jadi rajin belajar ... segala dugaan dalam belajar harus lah dibuang , atau dielakkan .. terutama , facebook .. aduyh , why , rasa selalu nak online ? gatal sangat tangan nih buka fb .. ntah apa yang menarik sangat di fb tuh ..
so , apa tindakan yang perlu di ambil ? hmm , deactivate fb ?????????? maybe kottt ..
tapi , tak taw nanti perkembangan kawan-2 .. entah lah .. kita tengok ja lah macam mana .. yang pasti , pasti ada jalan untuk jadi rajin .. hehe :)

dan nih kali lah .. 1 minggu tak belajar .. langsung tak buka buku .. pa tidak , buku pun memang tak di bawa balik pun .. hihi , malas sangat kah saya nih ? yaaaa .. memang malas .. tapi , takpa .. untuk cuti kali nih ja ..
lepas nih , cuti bulan9 saya ndak balik sudah .. berkurung di hostel ja lah .. 

oraits2 , maybe petang nih nak pi beraya .. borink lah kalau di rumah ja .. saat-2 akhir di rumah mesti lah di hargai kan ? hehe ..

thats all :) jumpa pada next entri ... 











Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment