Saturday, 6 December 2014

im here ~~

just try. .

macam lama dah x blogging. . yaaa!  mmg la sgt.  xtaw apa yg d buat saya malas sgt nak
celoteh2 kat sini.
maybe sebab kekangan masa yang membuatkan saya jadi sangat busy kot.
xpeee. . hihi. . sekarang nih saya try tulis entri melalui phone.  tapi tak sure lah macam mana view kalau dekat lappy.


hmm. .memandangkan sekarang nih dah hujung tahun.  jum lah ramai-2 kita buat wish. .
yeaahh3. . saya pun ada wish untuk tahun 2015.  memandangkan umur pun semakin hari semakin tua. . yalahhh. . sudah 21 tahun gitu. . boleh kahwin dah.  hahaa. berangan lah pula aku nihh.
hihi. . btw, saya dah tak sabar nak habiskan kursus diploma nihh. . sedar x sedar dah tahun terakhir kat kskb.  memang cepat sangat masa berlalu.  yelah. . dulu masih sem 1. . sekarang nih sem 5 udah . hihi.  im so happyyyyy. . rasa macam nak lompat-2 jak.  hihi.
tapi,  rasa sedih pun ada juga.  rasa berat hati nak tinggalkan someone kat sana. . hihi. . sepa lagi kalau bukan my dear <3.  takpa. . just beza 6 month aja.  tak lama tuh.  nanti kita jumpa ya?


hmm. . memandangkan hari dah petang. . hujan pun dah nak turun. . better angkat kain kat luar.  ok lah. . nanti saya sambung celoteh-2 yang tak  berapa berguna.  hihi. .
daaaa. .
assalamualaikum ;)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment