Finally , genap 100 Follower :)


assalamualaikum everyone ?
herm , happy , happy , and happy hari nih .. why ?
ahahaha , follower dah 100 .. well , not easy okay to get follower .. so , tak salahkan saya happy ?
yang rasa meluat tuh , ahaha , diam-2 ja lah yaa ..

so , who is the person yang menjadi follower ke 100 saya ? oraits , orang yang paling bertuah itu ialah ..
jeng3 , haha .. macam nak bagi anugerah pula kan .

korang-2 semua boleh follow blog dya di Pondok Felt & Bakery .. support lah blog dia okay ?
confirm dya follow korang balik .. hehehe ..

lama sangat menanti follower bertambah akhirnya , dapat jua genap 100 .. ahaaha ..
i know lah follower korang dah 400 n above , takpa , still have a time untuk tambah-2 follower ,
cuma , bila balik Kuching nanti .. herm , mesti busy sangat and takda masa maw update blog ..apa lagi nak blogwalking .. its okay , my blog tetap di hati :)

o











Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

PENGALAMAN TEMUDUGA

♥ MY NEW LIFE ♥

diploma teknologi makmal perubatan