Monday, 31 December 2012

♥ MY NEW LIFE ♥

yes , yes , yes .hari nih dapat update entri . hehehe .. before orientasi lah kan .
yah!mesti anda tertanya-tanya macam mana kehidupan baru saya di KSKB, kuching kan ?
ahaha , perasan lah plak . Em , actually , okay aja :) teda yang teruk sangat pun.
but , bilik saya di tingkat 4 . huh , penat lah juga maw naik tangga.
sampai di kuching dalam sekitar jam 10 lebih malam , then , sampai kolej hampir-2 maw dekat jam 12 am .
badan punya lah sakit , lenguh ! aduyh . tapi gagahkan diri juga naik tangga sampai aras 4 .
then , malam tuh tidur jam 2 pagi .. barang semua belum berkemas . hebatkan ? haha .

maw tahu cam na keadaan bilik and keadaan di sini ..
okay , wait ar :)

keadaan bilik yang masih belum tersusun 

my katil :) hehe .. selesa kah ?

pemandangan depan tingkap bilik

depan tingkap :) cantik ?

pemandangan dari blok bario

blok bario 

sory lar , cket ja gambar dapat di upload . line siputt betul :)
btw , thanks ya yang sudi baca entri nih and selamat tahun baru ..
esok 2013 udah , so today , is our last day for 2013 ..
pasanglah azam baru untuk tahun 2013 k .
and i hope i can survive at here ..hehehe ..
oraitz , daaaa :)











Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 comments:

  1. bagus-bagus kalau di tempat org tu..huhuhu ^_^

    ReplyDelete
  2. salam kenal... baru berkesempatan singgah sini, jenguk2 kawasan dan follow adik juga... ^_^

    ReplyDelete